Bevásárlókosár

A kosár üres
Összes : 0,00 Ft
Az Ön kosara üres

Adatvédelmi szabályzat

Az Orient 2000 Bt. az AudioBiblia.hu látogatóinak személyes adatait a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezéseinek megfelelőn kezeli. 

Személyes adat közlését csak akkor kérjük, ha a szolgáltatás nyújtásához ez elkerülhetetlen (például vásárlás esetén). Az adatok közlését minden esetben megtagadhatja, ezzel együtt, egyes szolgáltatásainkat csak az adatok megküldését követően veheti igénybe. Az oldal böngészése során szerverünk külön figyelmeztetés nélkül tárolja számítógépe IP címét, az általa használt operációs rendszer és  böngésző típusát annak érdekében, hogy vállalt szolgáltatásunkat a lehető legjobb minőségben tudjuk nyújtani Ön számára.
 

Ha az oldalon kínált felvételt bankkártyája segítségével kívánja kifizetni, bankkártyája adataid közvetlenül az OTP Bank Rt. számára adja meg, ezeket az adatokat az  AudioBiblia.hu portál üzemeltetője nem ismeri meg. A vásárlással kapcsolatos egyéb adatokat - így a megvásárolt hanganyagok adatait, a megfizetett díj összegét és a választott fizetési módot - az AudioBiblia.hu megőrzi.

A szolgáltatott adatokat illetéktelen személy nem ismerheti meg. Adataid biztonságát nem csupán a hálózati kommunikáció során, hanem offline környezetben is megfelelő eszközökkel biztosítjuk. A Vendégkönyv használata során megadott nevét és e-mail címét az AudioBiblia.hu portál minden látogatója megismerheti. Az e-mail cím megadása a Vendégkönyv használatához nem kötelező.

Amennyiben az általunk nyilvántartott bármelyik adata megváltozna, úgy nyilvántartásunkat - bejelentkezés után - bármikor módosíthatja. Az adatokat más nyilvántartásokkal nem kapcsoljuk össze, harmadik személynek pedig csak akkor adjuk át, ha azt előzetes értesítésünk alapján engedélyezi, vagy ha arra az AudioBiblia.hu üzemeltetőjét jogszabály kötelezi. A regisztráció során megadott személyes adatokat kezdeményezésére töröljük rendszerünkből. A regisztráció törlésére vonatkozó igényt az info@audiobiblia.hu e-mail címre kérjük eljuttatni.