Bevásárlókosár

A kosár üres
Összes : 0,00 Ft
Az Ön kosara üres

Rólunk mondták

          Nagyon szeretem, gyakran és sokat hallgatom, főleg az autómban, hosszú avagy rövidebb utakon a Biblia könyveit Tóth Géza Szentlélektől átitatott, ihletett és megihlető előadásában. Gyakran ilyenkor értek meg mélyebben egy-egy részletet; máskor pedig a szívemet érinti meg a szöveg testet-lelket gyógyító ereje. Gézát személyesen is ismerem, ezért tudom, mi ennek a titka: az, hogy ő maga is teljes szívéből és egész életmódjában is azonosul azzal, amit fölolvas. Ezért valóságos mindaz, és nem csak színészi teljesítmény, ami hangján keresztül megérint bennünket.

(Dr. Ruff Tibor, teológus)


          Szeretjük hallgatni Isten beszédét. Ez a mindennapi kenyerünk. Naponta együtt olvassuk az Igét, és megvalljuk, mikor a házunkban ülünk. Milyen öröm, hogy Tóth Géza tolmácsolásában hallhatjuk, és együtt szólhatjuk Isten Igéjét akkor is, amikor úton járunk! Éppen ez a forradalmi a hangzó Bibliában, hiszen így a sok utazás órái is megtelnek mennyei kincsekkel.

(Nemes Ákos és Bea)


          Kedves Géza!
A következő pár sorban szeretném röviden elmondani mennyire hálásak vagyunk Érted, az életedért, a szolgálatodért és a munkádért:
Mostanában nagyon sokat megyek autóval, rendszerint napi 7-8 órát, valamikor sokkal többet, ezt az időt szeretem (főleg mikor egyedül vagyok és éjszaka kell utaznom) imádkozással és Ige hallgatással tölteni. Egy pár napja az egyik reggel nagyon nehezen indult és előző este pont a példabeszédek könyvét hallgattam, ami bent maradt a magnóban és reggel anya kérdezte nincs-e valami Igém? Mondtam: de igen és bekapcsoltam. A család is ott volt meg plusz egy vendég kisiskolás is :). A hangulat is sokkal jobb lett, mert mindenki elhallgatott és nem foglalkozott tovább a maga gondjával hanem figyelt. Aztán rájöttünk, hogy ha Igét hallgatva megyünk az iskolába és így kezdjük el a napot, nem rohanva és idegeskedve, hogy mik lesznek ma... akkor sokkal jobb lesz! Azóta ez rendszeressé vált! :) De aztán este felhívta anyát a 2. as kisfiú anyukája, akit elvittünk, hogy: "mondta a Béni, hogy reggel hallgattunk valamit a kocsiban, ami neki nagyon tetszett és nagyon érdekes dolgokat hallott. És idézett egy-két dolgot. És ennek nagyon örül, mert a Bénit teljesen megragadta! Csak azt szeretné kérdezni, hogy mi volt az? Mondtuk, hogy a Példabeszédek könyve!"  Ennek nagyon örült!

Ezen felbuzdulva másnap előszedtem a teljes eredeti Újszövetség hangzó bibliát, 20 egynéhány CD :) És az van a kocsiban folyamatosan. És nagyon sok kijelentést tud venni az ember még így is.
Szerintem sokszor jobb így hallgatni, mert az ember így gondolkozik rajta. Például többször állok dugóban, ilyenkor mindig öröm az Igét hallgatni. És általában sikerül leragadnom egy-két résznél és azon hosszasan gondolkoznom... :)

Mikor felhívnak telefonon akkor lehalkítom, de volt olyan hogy én nem hallottam belőle semmit, de a telefon másik végén igen és mondták hogy "nagyon jó dolgot hallgatsz!" :)

Egyszer Németh Sándor mondta, hogy Isten Igéje az ami megtisztít, az evangélium az, amit a démonok és a sátán a legjobban utál, mert abban van benne Isten ereje és hatalma, a munkája, amit Értünk és az egész világért tett, az az áldozat amit bemutatott Istennek miérettünk, és ettől retteg a sátán. Ezért ha nehezebb napok vannak az evangéliumokat hallgatom, és valóban erőt és támogatás ad a sikeres mindennapokhoz!
Nagyon köszönjük!

(Opauszki Dániel)


          Üdv., Kedves Géza! Mindössze  köszönetemet szeretném leírni és azt, mennyire örülök, hogy végre van ez az oldal, a Biblia egyszerű  letöltése ilyen remek áron.
Praktikus, színvonalas és már nagyon kellett. Munkátokhoz jó egészséget és Isten áldását kívánom!

(Kovács Zsolt, Hajdúböszörmény)